Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul cu privire la folosirea lor. Afla mai multe detalii.

Termeni si conditii

Folosirea acestui site (vizitarea sau cumpararea de Cosuri Cadou GiftArtist), implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor!

Utilizarea acestui site de prezentare implica acceptarea termenilor si conditiilor.

S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L. isi asuma dreptul de a aduce modificari ale prevederilor, fara o notificare prealabila.

Termenii si conditiile prezentate respecta reglementarile legislative aflate in vigoare:

 • Legea comertului electronic – nr. 365 din 7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 483 din 5 iulie 2002
 • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992
 • Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 (actualizata pâna la data de 12 ianuarie 2004) privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, publicata in Monitorul Oficial nr. 57 din 31 ianuarie 2003.

1. Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui site – elemente de grafica web, imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY  S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L.


2. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L. numai in scop de marketing si promovare.

Datele inregistrate prin intermediul website-ului www.giftartist.ro sunt folosite si necesare exclusiv pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea ofertelor speciale, fara sa fie furnizate sau vandute unei terte parti.

S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


3. Plasarea comenzii

Exista trei posibilitati pentru a plasa o comanda ferma:

*ONLINE:

 • Pasul 1: Accesați CATEGORIA din bara de meniu.
 • Pasul 2: Click pe produsul dorit
 • Pasul 3: Alegeti cantitatea din produsul comandat
 • Pasul 4: Adaugati produsul in cosul de cumparaturi apasand butonul “ADAUGA IN COS”
 • Pasul 5: Apasati pe cosul de cumparaturi din coltul din dreapta sus “VEZI COSUL”. Aici puteti verifica cosul de cumparaturi sau sa finalizati comanda.
 • Pasul 6: Apasati butonul “FINALIZEAZA COMANDA”
 • Pasul 7: Completati datele solicitate
 • Pasul 8: Apasati butonul “TRIMITE COMANDA”

*TELEFONIC la numarul: 0740.364.093

*E-MAIL la comenzi@giftartist .ro

Comanda poate cuprinde selectii diferite de produse. Comanda va fi procesata in cel mai scurt timp (maximum 24 ore). Programul de asistenta este zilnic intre orele 9:00 – 18:00. Dupa confirmarea comenzii veti fi contactat de catre un reprezentant GiftArtist pentru stabilirea detaliilor.


4. Contract si factura fiscala

In urma comenzii ferme se incheie contractul de vanzare-cumparare, dupa care se emite factura proforma. Dupa confirmarea platii se emite factura fiscala si se lanseaza comanda in executie.

*Produsele de pe site-urile www.giftartist.ro se adreseaza cu preponderenta firmelor, dar si persoanelor fizice.


5. Modalitati de plata

Pentru plata puteti alege una din urmatoarele metode:

 • prin ordin de plata in avans, in baza facturii fiscale emisa dupa confirmarea comenzii
 • plata cu cardul (link-ul de plata va fi transmis pe e-mail impreuna cu factura proforma, dupa confirmarea comenzii)
 • plata ramburs (la livrare) - pentru comenzi ce nu depasesc 5000 RON.

Produsele achizitionate se achita integral in avans. Dupa confirmarea interna a platii se lanseaza comanda.


6. Livrare si productie

Timpul de livrare standard este de 24-48 ore. In cazul in care produsele nu se afla pe stoc, timpul de livrare poate varia.

De exemplu pentru cererile personalizate livrarea se face in 72 ore de la confirmarea platii.

Pentru a garanta livrarea in timp util, va rugam sa ne trimiteti comenzile ferme din timp.

Livram in orice localitate din Romania prin curier, la cele mai bune tarife.


7. Ambalare

Produsele GiftArtist sunt ambalate in Cosuri Cadou, Cutii Profesionale de cadouri, tavite sau pungi personalizate. Se pot realiza selectii personalizate si selectii diferite fata de cele din Catalogul de produse. Pentru selectii personalizate va rugam sa ne contactati si veti primi o oferta in cel mai scurt timp.


8. Promotii si Discount

In functie de cantitatea comandata si de perioada in care se efectueaza comanda puteti beneficia de discounturi suplimentare pentru precomenzi. Va vom comunica in cel mai scurt timp posibil care este pragul de reducere la care se incadreaza comanda dumeavoastra.


9. Responsabilitati privind produsele

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, totusi erorile nu sunt imposibile, de aceea, S.C.BUSINESS MEDIA FACTORY. S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. Fotografiile de prezentare, marca/tipul produselor au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. S.C. BUSINESS MEDIA FACTORYS.R.L. nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.


10. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre www.giftartist.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.


11. Retur

Cumparatorul poate returna produsele achizitionate prin intermediul www.giftartist.ro, in urmatoarele situatii:

- coletele prezinta deteriorari severe;

- produsele au fost livrate gresit;

Cumparatorul este obligat sa notifice S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L. intentia sa de a returna produsele achizitionate completand formularul de retur in termen de maxim 15 zile de la primirea produselor.

Formularul trebuie sa fie completat in intregime si va vom raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 3 zile lucratoare cu instructiunile de returnare. Conform OUG 34/2014, clientul are dreptul de a returna produsele achizitionate, prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare - cumparare incheiat la distanta, fara invocarea niciunui motiv. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa mentionata in pagina de contact, prin orice curier rapid doriti insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).

Cumparatorului care a notificat S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L. ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L. in maxim 15 zile de la data notificarii, in caz contrar S.C. BUSINESS MEDIA FACTORY S.R.L. considerand cererea nefondata/invalida.

Costul aferent transportului coletului de retur va fi platit de client in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare fizica in care a fost livrat si insotit de toate documentele care l-au insotit la momentul livrarii. Nu se acceptă pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, etc.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere Contractele la distanta avand ca obiect furnizarea de produse care:

a) sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

b) au fost desigilate de utilizator si nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanatatii sau din motive de igiena;

c) sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, suma platita va fi rambursata integral, mai putin costul transportului care ramane in sarcina clientului, in 15 de zile de la primirea integrala a coletului de retur.


12. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.giftartist.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea unui conflict pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza jutetului GORJ.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Datele de contact pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor sunt:

Telefon: 0800.080.999

Web: www.anpc.gov.ro

Loading...
Loading...